Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Parteneriat semnat între Primăria Dej şi UNPR (Uniunea Naţională a Patronatului Român)

0 95

La sediul Primăriei Municipiului Dej a avut loc azi semnarea acordului de parteneriat între Primăria Municipiului Dej şi Uniunea Naţională a Patronatului Român, eveniment urmat de o conferință de presă.

Acest parteneriat presupune o strânsă colaborare între administraţia locală şi mediul de afaceri, prin participarea la acţiuni şi evenimente comune, consultarea reprezentanților mediului de afaceri în ceea ce privește elaborarea unei strategii de dezvoltare economică a municipiului Dej precum şi participarea Instituției Primarului la activitățile de interes, organizate de reprezentanții mediului de afaceri.

Semnatarii acordului, primarul Municipiului Dej, Morar Costan şi preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Ioan Lucian, au prezentat, după semnarea acordului, în cadrul unei conferinţe de presă, scopul şi beneficiile pe care parteneriatul, le va aduce municipiului Dej.

Edilul Municipiului Dej, Morar Costan, a punctat în cadrul întâlnirii, faptul că o comunitate nu se poate dezvolta, fără firmele private, care au un aport de aproximativ 60% la bugetul local, de aceea o colaborare cu mediul de afaceri este benefică instituţiei Primăriei şi comunităţii, prin locurile de muncă oferite, subliniind faptul că această colaborare cu Uniunea Patronatului Român va avea efect pozitiv pentru municipiul Dej şi prin direcţionarea de noi investitori spre Dej şi prin demararea de proiecte pe fonduri europene în mediul privat.

La rândul său preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Ioan Lucian, şi-a exprimat mulţumirea pentru încheierea acordului prin care instituţia va deveni un partener al administraţiei locale, acord care se va concretiza în sprijinirea mediului de afaceri şi promovarea Dejului, la întâlnirile din ţară şi străinătate, precizând că apreciază dezvoltarea municipiului din ultima perioadă şi  colaborarea existentă cu mediul de afaceri.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român a fost însoţit astăzi la Dej de preşedintele Comisiei de Politici interne și externe, Florin Balint şi reprezentantul Uniunii Naţionale a Patronatului Român pe regiunea de N-V, Dan Rîtea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More