Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Participarea Consiliului Judeţean Cluj la Târgul Agraria

0 66

Președintele Consiliului Judeţean Cluj,  Marius Mînzat, a participat joi, 21 aprilie 2016, la deschiderea celei de-a XXII-a ediții a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie – Agraria, eveniment care se desfășoară în perioada 21-24 aprilie 2016 în incinta Parcului Industrial Tetarom III.

Timp de 4 zile, Consiliul Județean Cluj participă la Agraria în calitate de expozant, prin intermediul a două entităţi subordonate și a unui cluster de profil pe care l-a constituit. Astfel, alături de Camera Agricolă a Judeţului Cluj și de Centrul Agro Transilvania, județul Cluj este reprezentat și de Clusterul Agro Transilvania, o asociație care reunește cei mai importanți membri ai sectorului agro-industrial clujean.

Întrucât Târgul „Agraria” reprezintă o platformă de comunicare şi interacţiune între cei mai importanţi actori din domeniu de la nivel decizional, executiv și logistic, atât din judeţul Cluj, cât şi de la nivel naţional și internațional, participarea Consiliului Judeţean Cluj la acest eveniment de profil reprezintă o dovadă a normalităţii în condiţiile în care instituţia noastră, alături de celelalte entităţi subordonate, participă în mod activ la implementarea de proiecte în domeniul agricol capabile să dezvolte acest sector aflat într-o continuă dezvoltare. Chiar dacă proiectele prioritare aflate în derulare sunt numeroase iar fondurile nu sunt niciodată suficiente pentru a acoperi toate nevoile, vă asigur că, alături de numeroase proiecte şi iniţiative pe care forul administrativ judeţean le finanţează deja în domeniu şi al căror rol este tocmai acela de a contribui la o dezvoltare cât mai armonioasă şi echilibrată a întregului judeţ, prin reducerea decalajelor existente între diferitele zone ale judeţului şi, mai ales, dintre mediul urban şi cel rural, rămân în atenţia noastră şi printre priorităţile certe proiecte precum cele care vizează amenajarea de centre zonale pentru colectarea produselor agricole locale direct de la producători, în vederea comercializării la piaţa de gros a Clujului – Centrul Agro Transilvania, reabilitarea sistemelor de irigaţii din marile bazine agricole şi legumicole ale judeţului, sprijinirea înfiinţării de unităţi de abatorizare autorizate, etc”, a precizat Președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More