Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Partidele politice îngrașă porcul în Ajun, la Cluj-Napoca

0 47

alegeri_vot_referendum

Partidele politice au desfășurat astăzi ample acțiuni electorale în Cluj-Napoca, în încercarea disperată de a-i motiva pe oameni să meargă duminică la vot. 

 

Aproape toate formațiunile politice au profitat de ultima zi de campanie pentru a-i face pe clujeni să le ofere votul. Spre exemplu, social-democrații ”au turat motoarele” și au scos în stradă sute de membri pentru diverse acțiuni electorale, cele mai multe petrecute în fața sediului de pe Bulevardul Eroilor.

Nici PNL-iștii nu s-au lăsat mai prejos și au pregătit o întâlnire cu simpatizanții, în zona centrală, unde au stat de vorbă cu oamenii, spun ei, față în față.

Democrat-liberalii au împărțit pliante și fluturașe clujenilor și i-au atras la corturile din cartiere și din centrul orașului, însă au apelat și la vizite ”door to door”. Și susținătorii PMP au mers tot pe varianta afișelor și pliantelor, îndemând cetățenii să meargă la vot.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc duminică, 25 mai.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More