Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Partidele se iau la trântă. PSD se vrea învingător, PNL la fel. USR-Plus refuză o majoritate cu PSD

0 742

A început războiul declarațiilor odată cu închiderea secțiilor de votare și cu apariția în spațiul public a primului exit poll în ceea ce privește algerile parlamentare.

Liberalii se consideră învingătorii acestor alegeri, dar același rol de învingător și-l asumă și social democrații.

Rezultatul alegerilor îl vom cunoaște după finalizarea procesului electoral. Având în vedere că în cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile exprimate între 19:30 și 21:00, nu sunt cuprinse alegerile din diaspora, luând în considerare marja de eroare, PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri, atât câștigătorul moral, cât și câștigătorul la finalizarea procesului de numărare a voturilor, a spus liberalul Ludovic Orban.

În partea opusă a baricadei, social democrații afirmă că au avantaj față de liberali.

PSD are un avantaj în exit poll, chiar dacă ponderăm votul din diaspora, a decarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Nu în ultimul rând, Dacian Cioloș, liderul alianței USR-Plus a declarat clar că refuză vreo negociere cu PSD pentru formarea unei majorități de guvernare.

Românii nu au dat niciunui partid mandat clar să formeze singur Guvernul. Vom avea de-a face cu un Guvern de coaliție. Vom participa la discuțiile pentru formarea unei majorități de guvernare. Punctul nostru de vedere este clar: USR-PLUS nu intenționează să negocieze cu PSD nicio majoritate de guvernare, a declarat Dacian Cioloș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More