Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Partidul Mișcarea Populară Dej în campanie alături de Elena Udrea la Târgul de la Negreni – FOTO

0 182

Elena Udrea PMP Targul de la Negreni (1)

Organizația de tineret a Partidului Mișcarea Populară, filiala Dej, alături de organizațiile similare din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii sau Huedin, au însoțit-o la acest final de săptămână pe Elena Udrea în campanie electorală.

Candidata PMP la alegerile prezidențiale s-a aflat sâmbătă dimineața la Cluj-Napoca, unde a depus, alături de primarul Emil Boc, o coroană de flori în Cimitirul Central cu ocazia aniversării a 70 de ani de la eliberarea Clujului de sub ocupația hortystă.

După ceremonia de la Cluj, Elena Udrea, însoțită de staff-ul de campanie, a vizitat sediul PMP din Huedin, pentru ca apoi să meargă la Târgul de la Negreni, unul dintre cele mai mari târguri de toamnă din țară.

Aici, prezidențiabila PMP a stat de vorbă cu miile de oameni veniți la târg, a probat o rochie cu motive florale dar și câteva perechi de teneși, pentru ca în final să-și cumpere o pereche de pantaloni de trening.

Alături de Elena Udrea s-au aflat, ca de fiecare dată în această campanie electorală, Ruxandra Dragomir, președintele organizației de femei a PMP, dar și deputatul de Cluj, Adrian Gurzău.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More