Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Partidul Mișcarea Populară Dej în campanie alături de Elena Udrea la Târgul de la Negreni – FOTO

0 72

Elena Udrea PMP Targul de la Negreni (1)

Organizația de tineret a Partidului Mișcarea Populară, filiala Dej, alături de organizațiile similare din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii sau Huedin, au însoțit-o la acest final de săptămână pe Elena Udrea în campanie electorală.

Candidata PMP la alegerile prezidențiale s-a aflat sâmbătă dimineața la Cluj-Napoca, unde a depus, alături de primarul Emil Boc, o coroană de flori în Cimitirul Central cu ocazia aniversării a 70 de ani de la eliberarea Clujului de sub ocupația hortystă.

După ceremonia de la Cluj, Elena Udrea, însoțită de staff-ul de campanie, a vizitat sediul PMP din Huedin, pentru ca apoi să meargă la Târgul de la Negreni, unul dintre cele mai mari târguri de toamnă din țară.

Aici, prezidențiabila PMP a stat de vorbă cu miile de oameni veniți la târg, a probat o rochie cu motive florale dar și câteva perechi de teneși, pentru ca în final să-și cumpere o pereche de pantaloni de trening.

Alături de Elena Udrea s-au aflat, ca de fiecare dată în această campanie electorală, Ruxandra Dragomir, președintele organizației de femei a PMP, dar și deputatul de Cluj, Adrian Gurzău.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.