Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Partidul Mișcarea Populară și-a lansat organizația de la Dej alături de candidatul la europarlamentare Siegfried Mureșan – FOTO/VIDEO

1 488

[tweet][Google]

În fața a peste 250 de membri și simpatizanți Fundația Mișcarea Populară a lansat vineri seara la Dej organizația locală a partidului Mișcarea Populară. De la eveniment nu a lipsit candidatul PMP pentru Parlamentul European, Siegfried Mureșan.

Într-un cadru festiv la restaurantul Giulia Sai, membrii și simpatizanții Mișcării Populare au avut ocazia să stea de vorbă cu Siegfried Mureșan, candidatul Partidului Mișcarea Populară pe un loc eligibil pentru a reprezenta interesele României în Parlamentul European.

Evenimentul, organizat de Partidul Mișcarea Populară Dej cu sprijinul Fundației Mișcarea Populară Cluj, s-a bucurat de prezența numeroasă a membrilor și simpatizanților care au vrut să participe la lansarea oficială a filialei dejene a PMP, în chiar prima zi de campanie electorală pentru alegerile europene.

Cuvântul de deschidere l-a avut consilierul local Sebastian Lazin, urmat de Aliodor Alexa, președintele PMP în Colegiul 6, din care face parte și Dejul.

Cel care a captat atenția tuturor a fost Siegfried Mureșan, candidat pe locul 2 pe listele Partidului Mișcarea Populară pentru Parlamentul European. Acesta le-a vorbit celor prezenți despre activitatea sa ca și consilier politic principal al Partidului Popular European pe probleme economice în Parlamentul European, dar și despre intențiile sale în ceea ce privește România odată ce va fi ales în Parlamentul European.

”Alegerile europene, din 25 mai, sunt foarte importante și pentru Europa și pentru România. La aceste alegeri se va decide dacă vor fi la conducere în Europa partide care vor o Românie puternică, competitivă, o Românie în care investitorii să aibă încredere, să creeze locuri de muncă. Fiindcă eu sunt om politic tânăr și un economist de dreapta. Eu nu cred că locurile de muncă sunt create în primul rând de politicieni, de stat. Eu cred că locurile de muncă le creați dumneavoastră, le creează companiile mari, dar și IMM-urile, întreprinzătorii. Și cred că este datoria noastră să creăm acel cadru în care dumneavoastră să vă puteți dezvolta, să puteți privi cu încredere spre viitor, să puteți porni o afacere, să o puteți dezvolta”, le-a transmis Siegfried Mureșan celor prezenți.

Seria de discursuri a continuat cu dejeanul Alexandru Jecan, stabilit acum la Munchen și care este coordonatorul PMP în diaspora germană. Invitați la acest eveniment au fost și Marian Morar, președintele PMP Câmpia Turzii, dar și Dragoș Sandu, președintele Fundației Mișcarea Populară Cluj.

Mai multe despre discursurile oaspeților Mișcării Populare de la Dej, puteți urmări în videoclipul următor, unul care cuprinde și interviurile acordate pentru Someșeanul.ro de către Sebastian Lazin și Siegfried Mureșan.


Lansare PMP Dej si candidatura Siegfried Muresan by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ONIGA VIOREL spune

    Vreau sa ma inscriu in Partidul Miscarea Populara. filiala Dej. Daca se poate sa ma contactati si sa aflu unde sa vin sa-mi depun adeziunea. Apreciez foarte mult activitatea parlamentarului european Siegfried Muresan. Astept sa ma contactati pe adresa de email afisata mai jos.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More