Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pas importat pentru construcția Spitalului Regional Cluj

0 436

Ministerul Sănătății a demarat licitația pentru elaborarea proiectului ce vizează construcția Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Ministerul Sănătăţii a lansat, scriu cei de la AGERPRES, pe platformele electronice de specialitate ale României şi Uniunii Europene (SICAP şi JOUE), procedura de licitaţie restrânsă pentru achiziţia serviciilor de proiectare în vederea elaborării proiectului tehnic necesar execuţiei lucrărilor ce vizează construcția Spitalului Regional de Urgențăa Cluj.

Valoarea estimată a contractului de servicii este de 68.604.513,80 lei, iar toţi cei interesaţi au termen de depunere a candidaturilor până la data de 17 februarie 2020.

După cum am mai declarat, lansarea marilor proiecte de infrastructură reprezintă un punct strategic în programul de Guvernare. Este al doilea spital regional, după cel din Iaşi, pentru care am lansat oficial procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare. Câştigătorul desemnat are termen 1 an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitaţie şi construcţia efectivă a spitalului, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More