Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pașaportul de sănătate, idee vehiculată de Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. „Ar ușura mult viața transportatorilor”

0 716

Adina Vălean, comisar european, a vorbit despre un set de măsuri comune pentru statale UE, măsuri ce au în vedere reluarea transportului de persoane.

Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, a vorbit într-o intervenție la postul de televiziune Digi 24 despre seturile de măsuri comune ce ar trebui luate la nivelul statelor UE pentru ca transportul de pasageri să fie reluat cât mai curând.

„Măsurile vor avea la bază distanțarea socială, purtarea de măști, protejarea lucrătorilor din transporturi, separarea fluxurilor de pasageri, încurajarea achiziționării de bilete electronice”, a spus Adina Vălean.

„Există și varianta pașapoartelor de sănătate, dacă ar putea fi pusă în aplicare ar ușura mult viața transportatorilor”, a mai spus comisarul european. Însă aceste certificate de sănătate arată starea de moment a pasagerului, a mai notat Adina Vălean.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More