Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patinoarul din Dej a fost inaugurat astăzi VIDEO

1 390

Chiar dacă primarul Dejului, Morar Costan, a obţinut certificatul de urbanism, autorizaţia de  construcţie şi avizul din partea poliţiei, săptămâna trecută, în cadrul şedinţei ordinare a lunii decembrie, consilierii locali din Dej au spus „nu” proiectului de hotărâre privind utilizarea temporară a domeniului public în perioada 15 decembrie 2012-15 martie 2013 pentru amplasarea patinoarului artificial în Piaţa Bobâlna. Pe aleşii locali i-a nemulţumit faptul că nu au fost consultaţi în ceea ce priveşte amplasamentul terenului acoperit cu gheaţă.

Cu toate acestea, Morar a declarat atunci, imediat după şedinţă, că va merge înainte, iar „decizia primarului, rămâne decizia primarului”. În aceste condiţii construcţia a continuat, iar astăzi patinoarul de la Dej a fost inaugurat. „Acest patinoar a fost dorința tinerilor și vă asigur că încet, încet vom asigura condiții necesare sportului de masă”, a declarat primarul Morar Costan.

Cu mic, cu mare, dejenii au luat cu asalt patinoarul. Aproximativ 300 de persoane s-au bucurat de noul loc de recreere din centrul orașului. Nu au lipsit nici accidentările, însă acestea sunt obișnuite și nu au reprezentat o problemă pentru tineri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More