Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat într-un accident rutier – FOTO

0 159

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat duminică, în urma unui accident rutier, petrecut în apropiere de București.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost unul extrem de dur, bărbatul decedat neputând fi identificat după față, ci doar după actele aflate în mașina zdrobită.

Conform România TV, Dan Condrea era în mașina proprietate a firmei Hexi Pharma. Bărbatul ar fi pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și a intrat cu mare viteză într-un copac.

Accidentul s-ar fi produs în jurul orei 19, între Buftea și Corbeanca. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au declarat pentru România TV că în mașina firmei Hexi Pharma se afla un singur bărbat.

”Medicul a constatat că este vorba de un bărbat în jur de 40 de ani, care prezenta leziuni foarte grave, incompatibile cu viața. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar bărbatul nu  a mai putut fi salvat”, a declarat reprezentanta Ambulanței.

Potrivit unor surse, la locul accidentului a ajuns și soția lui Dan Condrea. Aceasta l-a recunoscut pe soțul ei doar după hainele pe care le purta, chipul bărbatului fiind de nerecunoscut din cauza leziunilor suferite.

Conform unor martori la accident, bolidul de lux al lui Dan Condrea circula cu o viteză amețitoare la ieșire din Buftea și s-a izbit violent de un copac. De asemenea, martorii spun că la locul accidentului nu există nicio urmă de frânare, ceea ce ar putea însemna că accidentul ar fi fost unul intenționat.

Apropiații lui Dan Condrea au dezvăluit pentru televiziunile de știri faptul că acesta era extrem de abătut în ultimele zile, mai ales de la izbucnirea scandalului cu Hexi Pharma, astfel că nu exclud ipoteza ca evenimentul de azi să fi fost o sinucidere.

Compania Hexi Pharma a fost implicată recent într-un uriaș scandal la nivel național privind dezinfectanții diluați folosiți în spitalele din România.

FOTO: Mașina în care se afla Dan Condrea este un morman de fiare contorsionate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More