Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patronul unei firme din Câmpia Turzii, arestat pentru cămătărie și șantaj

0 130

diicot bcco perchezitii

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au reușit destructurarea unui grup infracţional format din patru persoane, suspecte de săvârşirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj.

În baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale, măsură confirmată de unitatea de parchet, faţă de Seleși Iacob, în vârstă de 43 ani, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracțiunilor de șantaj și cămătărie.

Oamenii legii au dispus începerea urmăririi penale și faţă de S. Aron, de 56 ani, suspectat de săvârşirea infracțiunii de complicitate la cămătărie, G. Erika, de 34 ani, suspectată de săvârşirea infracțiunilor de complicitate la șantaj și cămătărie şi B. Samoilă, de 58 ani, suspectat de săvârşirea infracţiuniilor de șantaj și complicitate la cămătărie.

Polițiștii au efectuat pe raza municipiului Câmpia Turzii mai multe percheziții domiciliare la reședințele și firmele suspecţilor, ocazie cu care au fost ridicate mai multe obiecte, sume de bani și înscrisuri.

În urma probatoriului administrat în cauză, S. Iacob, liderul grupului infracţional a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar Judecătoria Turda a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 29 zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More