Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru bănuiți de furt identificați de polițiști

0 45

furt-arestat-catuse

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor din societăţi comerciale. În cadrul activităţilor desfăşurate, ei au prins în flagrant două femei care au sustras bunuri din şase magazine.

Bănuitele, una în vârstă de 45 de ani din Baia Mare iar cealaltă, de 37 de ani, din Recea, au furat obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 500 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările, cu bănuitele în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Tot vineri, 23 ianuarie, poliţiştii aceluiaşi birou au mai identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de furt.

Un băimărean de 45 de ani, recidivist, în 17 ianuarie a.c., a pătruns prin efracţie într-un garaj situat în curtea unui imobil din municipiul Baia Mare, de unde a sustras o pereche de schiuri, o autofiletantă şi o trusă cu chei fixe şi tubulare. De asemenea, bănuitul, în cursul anului trecut, a mai comis o tentativă la infracţiunea de furt din locuinţă.

El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un adolescent de 16 ani din Asuaju de Sus a sustras şase oi de la stâna unui bărbat din Băiţa de sub Codru, sat Urmeniş, la care era angajat ca şi cioban. Bănuitul a vândut oile unui bărbat din aceeaşi localitate cu partea vătămată, pentru suma de 1400 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More