Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru camere video în judeţul Cluj care vor depista şoferii fără rovinietă

1 1.548

rovinieta

Conducătorii auto care circulă în judeţul Cluj pot da peste patru camere de supraveghere care înregistrează numărul de înmatriculare şi în cazul în care şoferii nu au achiziţionat roviniete, aceştia vor avea de plătit amenzi.

Şoferii care nu vor achiziţiona roviniete riscă să primească amenzi usturătoare. Practic numărul de înmatriculare este fotografiat de aceste camere, apoi informaţia este trimisă la un centru de calcul, unde un operator confirmă că numărul înregistrat automat este corect. Sistemul verifică apoi dacă şoferul şi-a plătit sau nu taxa de drum. Bineînţeles, dacă nu a plătit, va primi amenda acasă. Chiar dacă nu sunteţi găsit la domiciliu, se consideră că aţi fost înştiinţat.

Pe o hartă interactivă publicată de ştirileprotv.ro apar şi patru puncte din judeţul Cluj unde şoferii se întâlnesc cu aceste camere de supraveghere: DN1C-Jucu, A3-Gilău, DN1-Vâlcele şi DN75-Mihai Viteazu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More