Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru dintr-un foc. Cercetaţi pentru înşelăciune

0 351

Poliţiştii cercetează patru persoane, printre care ţi un tânăr de 19 ani, pentru infracţiuni de înşelăciune pe internet.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au reuşit, ieri, 6 noiembrie, identificarea a patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Astfel poliţiştii au scos la iveală că persoanele identificate ar fi înşelat, prin intermediul unui site de cumpărături, patru persoane domiciliate în Baia Mare. În fapt băimărenii au comandat diferite produse, iar după ce au intrat în posesia coletelor şi au achitat contravaloarea produselor comandate au constatat că în colete se aflau alte lucruri sau produse fără valoare. Ulterior, nu au mai putut contacta expeditorii şi au sesizat poliţia.

În acest moment un tânăr de 19 ani din judeţul Teleorman, unul de 21 de ani, domiciliat în Bucureşti, o femeie de 32 de ani din judeţul Giurgiu şi o tânără der 22 de ani din Suceava sunt cercetaţi acum de poliţiştii băimăreni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More