Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Patru elevi dejeni deosebiți recompensați cu burse de excelență la Balul de Caritate Rotary – FOTO/VIDEO

1 181

Bal Caritate Rotary Dej 2014 (1)

O nouă ediție a tradiționalului Bal de Caritate organizat de clubul Rotary a avut loc vineri seara la Dej, zeci de rotarieni și apropiați ai acestora întâlnindu-se în cadrul unui eveniment de gală, care a avut și scopuri umanitare.

Patru elevi cu rezultate impresionante la învățătură au fost premiați în acest an de Clubul Rotary Dej cu burse de excelență pentru anul școlar 2014-2015. Cristina Maria Sălătioan a primit o bursă în valoare de 2.500 de lei, Iulia Diana Pușcașu a fost recompensată cu o bursă de 1.500 de lei, iar Maria Camelia Pușcașu și Răzvan Alexandru Mărginean au primit fiecare câte o bursă în valoare de 1.000 de lei.

Tot în cadrul evenimentului organizat de Rotary Club Dej s-a desfășurat și o expoziție de artă cu vânzare. Rotarienii au putut cumpăra tablouri și alte obiecte de artă scoase la licitație, iar cei mai ”norocoși” dintre ei au plecat acasă cu diverse cadouri câștigate la tombolă.

Iar pentru că un bal de o asemenea amploare nu se putea ține fără muzică de calitate, atmosfera a fost întreținută de artista locală Cristina Beldean Moșuțan, și de o pereche de interpreți extrem de apreciați, veniți tocmai de la Brașov, Bogdan și Mugurel.

Mai multe detalii despre evenimentul de la Dej a oferit pentru cititorii Someșeanul.ro, la finalul materialului video următor, președintele 2014-2015 al Rotary Club Dej, Adrian Oșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Paul spune

    Campanie electorala mascata !!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More