Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru elevi din Cluj şi Bistriţa, eliminaţi de la BAC

0 68

BACalaureat

Doi elevi din Cluj şi tot doi din Bistriţa, care astăzi au susţinut proba obligatorie a profilului, au fost eliminaţi din examenul de bacalaureat.

Primul dintre ei, elev la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, asupra lui fiind găsit, în buzunar, un memorator de matematică.

Celălalt tânăr eliminat, de la Liceul Teoretic „Bathory Istvan”, a refuzat să îşi predea lucrarea la finalul examenului. Acesta nu va avea posibilitatea de a susţine examenul de vineri.

Astăzi, la nivelul judeţului Cluj, din totalul de 4.638 de elevi înscrisi au participat la proba scrisă 4.520 elevi, numărul elevilor absenţi fiind 118.

De asemenea, doi elevi din judeţul Bistriţa Năsăud au fost eliminaţi din examen. Unul a intrat în sală cu telefonul mobil, iar celălalt a încercat să copieze.  Pentru această examinare s-au înscris 2.777 elevi, dintre care 490 în vederea susţinerii probei la Istorie, iar restul la Matematică. În sălile de examen au fost prezenţi doar 2.503 elevi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More