Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru hoti identificati de oamenii legii

0 27

HOTi

Ieri, în cadrul cercetărilor efectuate în mai multe cauze de furt din locuinţă, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind B.I. de 22 ani din Bistriţa.

Poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 10-25 iunie, suspectul a pătruns în locuinţele a trei persoane, toate din municipiul Bistriţa, de unde a sustras bani şi bijuterii, cauzând un prejudiciu de 4520 lei.  Cercetările continuă de către lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Tot ieri, în urma cercetărilor efectuate în cauza privind furtul din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Beclean, poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi ca fiind C.A. de 29 ani şi G.P. de 17 ani , ambii din Năsăud şi H.V. de 26 ani din Tureac. Aceştia sunt suspectaţi că în data de 19 iulie au sustras materiale feroase şi neferoase din incinta societăţii respective, pe care ulterior au încercat să le valorifice. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. Cercetările continuă de către Poliţia oraşului Beclean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More