Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru imobile cuprinse de incendiu la Bistrița Bârgăului

0 54

Intervenție dificilă a pompierilor bistrițeni noaptea trecută la un incendiu izbucnit în localitatea Bistrița Bârgăului, unde o casă și trei anexe au fost cuprinse de flăcări.

Dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J. a fost informat în jurul orei 00:30 despre faptul că pe raza localității Bistrița Bîrgăului a izbucnit un incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit și ale anexelor gospodărești aferente.

Trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD, sprijiniți de voluntarii din zonă, au fost trimise de urgență în zona indicată. Incendiul a fost anunțat în momentul în care acesta se manifesta generalizat în partea superioară a imobilelor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești.

Autospecialele de intervenție au fost alimentate cu ajutorul motopompelor din râul Bistrița, se arată în comunicatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Incendiul a fost localizat în scurt timp după sosirea pompierilor la locul solicitării. Au fost cuprinse de incendiu acoperișurile a patru imobile (o casă de locuit și trei anexe gospodărești), pe o suprafața de cca. 250 mp. Intervenția a fost finalizată la ora 04.00.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic la un coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile, precizează comunicatul ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More