Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru incendii în ultimele zile în județul Bistrița-Năsăud

0 43

pompieri-incendiu

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita au intervenit pentru stingerea a patru incendii, dintre care trei inregistrate la locuinte, iar cel de-al patrulea de vegetatie uscata.

Marti, in jurul orei 13.30, un echipaj al pompierilor militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta in bucataria unui apartament din municipiul Bistrita, str. C.R. Vivu. Un aparat de gatit, lasat nesupravegheat, a fost cuprins de flacari, insa prin interventia militarilor, pagubele materiale au fost reduse la minim.

Pompierii militari din Singeorz Bai au intervenit in doua situatii, incendii izbucnite marti, 11 noiembrie, la ora 16.30, respectiv miercuri, 12 noiembrie, la ora 02.50, la doua case de locuit situate pe strazile Merilor si Alunilor din localitate. La primul eveniment au fost inregistrate pagube materiale la nivelul unei anexe gospodaresti si a unei bucatarii de vara, incendiul fiind provocat de utilizarea combustibilului lichid (benzina) in mod necorespunzator, pentru a pune in functiune un aparat de incalzit care foloseste material lemnos. Cel de-al doilea eveniment a fost provocat de utilizarea unui cos de fum necuratat, pagubele materiale fiind limitate la cosul de fum in cauza.

Un incendiu de vegetatie in zona Gura Bichigiului, Telciu, a fost semnalat marti, 11 noiembrie, in jurul orei 17.35. Pompierii militari nasaudeni, impreuna cu voluntarii din Telciu si Romuli, au actionat pentru impiedicarea propagarii focarelor la fondul forestier din apropiere. A fost afectata o suprafata de aproximativ 0,5 ha vegetatie uscata.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More