Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru incendii lichidate de pompieri în Maramureș. SMURD a intervenit la 33 de cazuri de urgență

0 161

Pompierii maramureșeni au intervenit la patru incendii la finalul săptămânii trecute, în timp ce medicii și paramedicii SMURD au avut 33 de situații de urgență.

Pompierii sigheteni au intervenit sâmbătă, împreună cu pompierii voluntari în localitatea Budești, la un incendiu izbucnit în camera unei locuințe. În urma incendiului, au ars circa 72 de metri pătrați din suprafața locuinței din lemn, mobilier divers, obiecte de îmbrăcăminte și aparatură electronică.

Duminică, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit în localitatea Poienile de Sub Munte pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars circa 12 metri pătrați din suprafața magaziei și diverse unelte. Pentru lichidarea incendiului au acționat și pompierii voluntari din localitate.

La Dragomirești, pompierii Gărzii Bogdan Vodă au acționat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unei case. Datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. În urma incendiului, au ars circa 1 metru pătrat de perete din lemn, circa 2 metri pătrați de acoperiș din lemn și 1 kg de untură.

Potrivit comunicatului ISU Maramureș, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au fost solicitați să intervină la 33 de cazuri de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 10 cazuri, Sighet 3, Fărcașa 3, Bogdan Vodă 4, Vișeu de Sus 1, Borșa 2 și Târgu Lăpuș 9 cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More