Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru incendii lichidate de pompierii maramureșeni

0 65

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Maramureș a fost solicitat să intervină, în ultimele 24 de ore, la patru incendii izbucnite în Baia Mare, Târgu Lăpuș sau Remetea Chioarului.

Potrivit unui comunicat de presă al ISU Maramureș, Detașamentul de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit ieri, 06.02., pentru lichidarea a două incendii.

Primul incendiu a fost la un container de resturi menajare, pe strada Păltinușului, în urma căruia au ars circa 300 kg de resturi menajere. Cel de al doilea incendiu a izbucnit la o locuință improvizată în zona Pirită, unde a ars o locuință în suprafață de circa 20 de metri pătrați.

Militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătorie din localitatea Remetea Chioarului. Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții, iar în urma acestuia au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și aproximativ 10 kg de carne și slănină.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More