Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de poliţiştii bistrițeni

0 47

La data de 18 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat o femeie, de 51 de ani, din Bistriţa, împotriva căreia Judecătoria Bistrița a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Femeia în cauză a fost condamnată la un an și două luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de instigare la înșelăciune, fiind încarcerată în Penitenciarul Cluj.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat, de 53 de ani, din localitatea Sîngeorzu Nou, fiind condamnat la un an şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

La data de 18 ianuarie, în cadrul unor acţiuni preventive, desfăşurate pe raza de competenţă, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un bărbat, de 25 de ani, din Bistrița Bîrgăului, împotriva căruia Judecătoria Bistrița a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală .

Cel în cauză a fost a fost depus în Penitenciarul Bistrița .

La aceeaşi dată, poliţiştii năsăudeni au depistat, pe raza oraşului Năsăud, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, împotriva căruia Judecătoria Năsăud a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More