Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru medalii de aur și de argint pentru DEJ și GHERLA la Campionatul Național de Karate WKC – FOTO

3 228

Budokan Ryu campionat national karate WKC copii (1)

Clubul sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej și în Gherla, s-a întors de la Campionatul Național de Karate WKC de la Brașov cu patru medalii de aur și patru de argint.

Peste 550 de sportivi de la 45 de cluburi din întreaga țară s-au întrecut duminică la Brașov la Campionatul National de Karate WKC pentru copii.

Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată la asemenea competiții, clubul Budokan Ryu a produs și în acest an campioni și vicecampioni naționali.

Astfel, Dorin Pănescu a devenit campion național la proba de Kumite Shobu Sanbon Baieti 13-14 ani +165 cm, în timp ce echipa de kumite feminin 11-12 ani a cucerit medalia de aur (componență: Rebeka Orban, Larisa Molnar și Anca Borsoviczky).

Tot în concursul pe echipe, dar la masculin, în proba de kumite rotativ băieți 13-14 ani Dorin Pănescu, Vlad Bota și Marian Gubani au cucerit medaliile de argint, iar valerian Derta a ieșit vicecampion național la Kumite Shobu Nihon Băieți 11-12 ani +150 cm.

Clubul sportiv condus de Bogdan Savu, cel care i-a însoțit pe sportivi la Brașov, a mai obținut două locuri 4 la individual (Alexandru Pănescu) și echipe masculin (Alexandru Pănescu, Vioris Ilca și Valerian Derta).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More