Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru minori dispăruți. Au fost găsiți de către poliție

0 181

Polițiștii bistrițeni au depistat în mod rapid patru minori care au plecat voluntar de acasă.

La data de 25 august, o femeie din Bistrița a sesizat că fiica ei de 11 ani a plecat voluntar de acasă, din data de 24 august și nu s-a mai întors. La aceeași dată, o altă femeie din Bistrița a sesizat plecarea voluntară, din apropierea locuinței, din zona unui spațiu de joacă a fiilor ei de 10 și 12 ani, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma căutărilor cei trei minori au fost depistați în stația C.F.R. Beclean pe Someș, de către polițiștii de la Transporturi din Beclean. Împreună cu ei a fost găsită și o altă minoră de 12 ani, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 24 august.

Polițiștii au sesizat Direcție Generală de Asistență și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud în vederea dispunerii măsurilor de protecție și consiliere necesare. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Minora de 11 ani a fost încredințată mamei, iar ceilalți minori au încredințați reprezentanților D.G.A.S.P.C., existând indicii cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More