Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru noi proiecte de dezvoltare locală vor fi implementate la Dej

1 731

Patru proiecte depuse și finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală vor fi implementate în perioada următoare de către primăria Municipiului Dej.

Proiectele, a căror contracte de finanțare au fost semnate ieri, 4 mai, la București de către primarul Municipiului Dej, vizează reabilitarea a trei unități de învățământ preșcolar și a unui pod.

  1. Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit Lumea Piticilor, valoare 4.877.496,54 lei
  2. Reabilitarea și dotarea creșei din Municipiul Dej, strada Regina Maria, nr.19, valoare 1900000 lei
  3. Reabilitarea și dotarea grădiniței cu program prelungit Junior, strada Înfrățirii nr. 30, valoare 2900000 lei
  4. Construire pod peste Valea Jichiș (Salcă) pe strada Slatinei, valoare 1000000 lei.

”Sunt patru proiecte importante pentru municipiul nostru, prin care ne dorim crearea unor condiții moderne, adaptate la cerințele actuale pentru copiii din cele trei unități de învățământ preșcolar și facilitarea accesului de pe strada Slatinei în cartierul Andrei Mureșanu, cartier în continuă dezvoltare. Odată semnate contractele de finanțare urmează realizarea proiectului tehnic și procedurile de licitație în vederea demarării lucrărilor. Sunt proiecte care vor necesita mult efort și atenție, astfel încât la finalul implementării lor, în anul 2020, obiectivele să fie realizate așa cum ne dorim” a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Ce sa cred.Cred ca avem o problema legata de zicala cu lauda de sine.Daca ada cum spune primatul nostru dupa ce se va semna contractul de finantare urmeaza sa se intocmeasca proiectele si sa se pregateasca procedurile de achizitii,cum ne putem explica faptul ca la cresa de pe strada Regina Maria lucrarile se efectueaza de mai bine de o luna?Avem sau nu vreo problema de legalitate legata de legea achizitiilor publice sau este doar o parere?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More