Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru strazi din Dej vor fi reabilitate in aceasta toamna VIDEO

0 61

Investitiile in infrastructura stradala din municipiul Dej continua si in aceasta toamna, patru strazi urmand a fi reabilitate.

Lucrarile au fost demarate, in zona centrala, in urma cu aproximativ doua saptamani, pe strazile Alecu Russo si Corneliu Coposu. Investitia consta in reabilitarea partii carosabile, bordurarea, pavarea trotuarelor, precum si amenajarea de parcari.

“Asa cum am promis dejenilor, una din prioritatile mele o reprezinta strazile din oras. Multe strazi din municipiu, asa cum sunt Alecu Russo si Corneliu Coposu, nu au intrat de zeci de ani in reabilitare. Am fost constient de acest aspect si de necesitatea unei astfel de investitii pentru locuitorii din aceste zone, de aceea, chiar daca traversam o perioada de criza financiara, voi face tot ce este posibil pentru ca in maxim o luna lucrarile pe cele doua strazi sa fie finalizate, iar in aceasta toamna sa intre in reabilitare si strazile Miron Costin, respectiv Merilor din cartierul Mulatau”, a declarat primarul municipiului Dej, Costan Morar.

In materialul de mai jos primarul Morar Costan a vorbit despre semafoarele din zona podului Somes, despre centura ocolitoare a municipiului Dej, precum si despre strazile (min 01:55) care sunt reabilitate in aceasta perioada.

ReabilitareStraziDej (2)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More