Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru tineri bănuiți de furt, printre care trei minori, prinși de către polițiști

0 603

Polițiștii au identificat miercuri patru tineri, printre care trei minori, ca persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

Polițiștii Secțiilor 6 și 7 de Poliție Rurală, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Halmășd, au identificat și prins, la data de 1 noiembrie a.c., patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, bănuite de comiterea mai multor furturi de acumulatori.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că în noaptea de marți spre miercuri (31 octombrie/1 noiembrie), cei patru s-au deplasat cu un autoturism în comuna Valcău de Jos de unde au sustras de pe un utilaj agricol un acumulator, după care au plecat în comuna Crasna și au sustras alți șase acumulatori, tot de pe utilaje agricole. De asemena aceștia au sustras și o trusă de chei. După consumarea actului infracțional  aceștia au ajuns în comuna Halmășd, unde intenționau să sustragă un acumulator de pe un excavator. Au fost văzuți de un bărbat din localitate și au fugit de la locul faptei.

În dimineața zilei de 1 noiembrie, persoanele bănuite de comiterea faptelor au comercializat, cu suma de 887 lei, bunurile furate la un centru de deșeuri din județul Sălaj .

Au fost prinși în scurt timp de către polițiști, iar suma obținută din comercializarea efectivelor furate a fost găsită asupra lor. Banii vor fi predați centrului de deșeuri, iar bunurile urmează a fi restituite părților vătămate.

În continuarea cercetărilor, oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost condus de adolescentul de 18 ani, care nu poseda permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările pentru furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More