Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru tineri din Bistrița sunt cercataţi pentru furt calificat

0 51
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

La data de 9 iulie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Bistriţa, bănuit că în cursul lunii octombrie a anului precedent, în timp ce se afla în trecere prin parcul municipal, i-ar fi sustras unui bărbat telefonul mobil, pe care acesta îl ţinea în buzunarul pantalonilor.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.500 de lei, a fost recuperat în totalitate.
La aceeaşi dată, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Crainimăt, şi o tânără, în vârstă de 23 de ani, din Bistriţa, bănuiţi că în noaptea de 26/27 martie 2013, de pe două străzi situate în municipiu, ar fi sustras grătare de scurgere a apelor pluviale, aparţinând unei societăţi comerciale din Bistriţa, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu în valoare de 800 de lei.
Totodată, poliţiştii bistriţeni au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Chiochiş, bănuit că în luna noiembrie a anului precedent ar fi sustras o bicicletă, de la parterul unui imobil situat în municipiul Bistriţa.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat în totalitate.
Faţă de cei patru tineri poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More