Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru tineri reținuți de poliție

0 280

Patru tineri din Viile Tecii, bănuiți de comiterea unor furturi, au fost reținuți de polițiști în urma unor percheziții domiciliare.

Șase mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare la data de 27 februarie. Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Viile Tecii şi municipiul Bistriţa, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

S-a stabilit că, în perioada 4-22 februarie, cei patru ar fi comis 7 infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de tentativă la furt calificat. Aceștia ar fi pătruns în case nelocuite de pe raza municipiului Bistrița, de unde ar fi furat diverse bunuri.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 64.000 lei, o parte dintre bunuri fiind recuperate. Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Față de trei dintre aceștia, Judecătoria Bistrița a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de cel de-al patrulea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More