Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Patru tineri teribiliști de lângă Dej și-au riscat viețile la 140 de km/h – VIDEO

0 99

Teribilismul tinerilor nu cunoaște limite când e vorba de distracție, alcool și mașini. Patru tineri de lângă Dej au demonstrat asta, s-au filmat și chiar au publicat videoclipul pe Facebook.

S-a întâmplat într-un sat de lângă Dej, unde tinerii, trei băieți și o fată, s-au urcat în mașină și au pornit în goană pe străzile din localitate. Fata a avut sarcina să stea în spatele volanului și, conform unuia dintre tineri, a gonit chiar și cu 140 de kilometri la oră prin localitate, deși limita de viteză era de 50 km/h.

Ceilalți trei tineri s-au dovedit mai ”viteji” și au ieșit pe jumătate din autoturism pe geamuri, fluturând în vânt sticlele cu alcool, din care n-au ezitat să bea, deși autoturismul zbura pe carosabil.

Potrivit profilurilor de Facebook ale celor patru tineri, aceștia au fost elevi ai unui liceu din Dej și locuiesc în zona Sânmărghita, având între 19 și 24 de ani.

În aventura lor, nu s-au gândit nici măcar o clipă că ar putea păți ceva tragic, deși cu câteva săptămâni în urmă, pe același drum județean 172F doi tineri din zonă au murit și alți patru au fost grav răniți după un teribil accident de circulație.

teribilisti dej

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More