Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Paula Seling și Ovi nu au reușit MIRACOLUL în finala EUROVISION 2014

0 119

paula-si-ovi--copenhaga_09037100

Melodia ”Miracle” a lui Ovi și Paula Seling a ridicat sala în picioare la finala Eurovision de la Copenhaga. Cu toate acestea, chiar dacă cei doi reprezentanți ai României își doreau sâmbătă seara un ”miracol”, acesta nu s-a înfăptuit.

România a încheiat finala Eurovision 2014 pe locul 12 cu 72 de puncte. Bineînțeles, Moldova a acordat României 12 puncte, Israel (8 puncte), Malta (8 puncte), Austria (8 puncte), Spania (8 puncte), Azerbaijan (6 puncte),  Belgia (5 puncte), Italia (5 puncte), Macedonia (4 puncte), Norvegia (4 puncte), Belarus (1 punct), Portugalia (1 punct),

Grecia, Polonia, Albania, Danemarca, Muntenegru, Rusia, Olanda, Franța, Marea Britanie, Letonia, Armenia, Islanda, Suedia, Estonia, Ungaria, Finlanda, Lituania, Ucraina, Elveția, Georgia și Slovenia  nu au acordat niciun punct pentru România.

Cei doi reprezentanți ai României au intrat pe scenă în ovațiile publicului, iar prestația românilor a fost una de excepție, atât ca moment artistic, cât și ca interpretare.

Spectacolul făcut de Paula și Ovi, efectele pirotehnice, jocurile de lumini, pianul circular luminat, dar și holograma aproape perfectă, au creat un show aplaudat pe toată durata momentului de cei prezenți în sală.

Câștigătoarea din acest an a concursului Eurovision este Conchita Wurst, reprezentanta (reprezentantul) Austriei.

conchita wurst

Finala Eurovision 2014, începută la ora 22:00, ora României, a debutat cu reprezentanții Ucrainei. Pe rând au urcat apoi pe scenă Belarus, Azerbaijan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.

Paula și Ovi au evoluat cu numărul 6 în finala din această seară și au putut fi votați de telespectatorii din toate țările participante la această ediție a Eurovision, chiar și de către cei din țările care nu au trecut de fazele semifinalelor.

Paula Seling si Ovi - Eurovision 2014

Deja 50 la sută din punctajul pentru concurenţii din finală a fost acordat vineri seară, la repetiţia a doua pentru finală, când juriile de experţi din cele 37 de ţări participante au acordat note pentru prestaţiile artiştilor. Notele au rămas secrete până la anunţarea rezultatelor finale, în noaptea de sâmbătă. Notele experţilor au fost completate de punctajul acordat în urma votului publicului. Publicul din ţările participante a votat într-un interval de 15 minute, de când gazdele spectacolului au anunțat ‘Start vot!’.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More