Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pedepse mici pentru violatorii celor două fetițe din Sălaj. Ce doi monștri-frați au scăpat ieftin

0 93

Doi frați din județul Sălaj au supus timp de mai mulți ani la perversiuni sexuale două minore, una dintre ele fiind chiar fiica unuia dintre violatori. Judecătoria Șimleu Silvaniei a dat sentința în cazul celor doi, aceștia fiind condamnați la 9, respectiv 5 ani de închisoare.

Astfel, potrivit deciziei magistraților, Liviu Chifor, în vârstă de 41 de ani, tatăl uneia dintre fetițele violate, a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare, în timp ce fratele acestuia mai mare, Viorel Chifor, în vârstă de 46 de ani a primit o pedeapsă de 9 ani și 8 luni de închisoare.

Cei doi monștri cu chip de om au fost dați în vileag la începutul lunii iulie, când o femeie, din municipiul Zalău, a sesizat poliția despre faptul că o minoră în vârstă de nouă ani, din Sălaj, a fost victima unor fapte de agresiune sexuală din partea unchiului.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, s-a stabilit faptul că, în perioada 2010-2015, Viorel C., de 46 ani, a întreținut raporturi sexuale, în repetate rânduri, cu minora, care era chiar nepoata lui. De asemenea, în perioada 2011-2014, inculpatul a întreținut acte de natură sexuală și cu o altă minoră, în vârstă de 13 ani.

Extinzând cercetările, polițiștii au constatat că minora de 13 ani, a mai fost agresată sexual de un bărbat de 41 ani, Liviu Chifor, care este fratele celuilalt violator.

Cei doi violatori pot ataca decizia instanței din Șimleu Silvaniei, până la rămânerea definitivă a sentinței urmând să rămână în arest preventiv.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More