Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PEDOFIL german arestat în Sălaj pentru trafic cu minori și act sexual cu un minor

0 128

pedofil-arestat

Doi bărbaţi, din care unul cetăţean german, au fost arestaţi  pentru 30 de zile, în privinţa lor existând suspiciunea rezonabilă că au comis infracţiunile de act sexual cu un minor şi trafic de minori.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sălaj, sub coordonarea procurorului DIICOT, l-au prins joi, 22 mai, pe cetăţeanul german W. Mayco, de 58 ani, imediat după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 14 ani, la un hotel din Şimelu Silvaniei.

Investigaţiile poliţiştilor au relevat faptul că cetăţeanul german l-a întâlnit pe minor în vara anului 2011, când acesta cerşea pe o stradă din oraşul Şimleu Silvaniei. Bărbatul a intrat în discuţii cu el şi a aflat că provenea dintr-o familie dezorganizată şi este crescut de sora şi cumnatul său.

Cetăţeanul german a câştigat încrederea familiei minorului prin diferite cadouri oferite, dar şi-a manifestat şi intenţia de a-l înfia şi duce în Germania, promiţându-le suma de 5000 de Euro pentru acest demers. Le-a dat 150 Euro în avans, pentru obţinerea certificatului de naştere al copilului, care avea 11 ani, în momentul când s-au cunoscut.

De asemenea, bărbatul le-a propus celor doi soţi să fie de acord ca acesta să întreţină acte sexuale cu minorul, în repetate rânduri, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100 şi 1000 lei. Aceştia au fost de accord, banii fiind plătiţi, de fiecare dată, în avans, iar actele sexuale se consumau în camerele de hotel unde germanul era cazat.

Din 2011, după ce a început să întreţină relaţii sexuale orale şi anale cu minorul, cetăţeanul german venea o dată la 3 luni în Şimleu Silvaniei şi rămânea pentru perioade de timp cuprinse între 7 şi 14 zile. În schimbul serviciilor sexuale, bărbatul le mai expedia din Germania, celor doi soţi, sume de bani cuprinse între 80 şi 220 Euro, precum şi colete cu diverse bunuri.

La data de 17 mai, W. Mayco s-a întors în Şimleu Silvaniei şi a luat legătura cu minorul şi familia acestuia, cărora le-a dat 250 de Euro, pentru serviciile sexuale ce urmau a fi prestate de băiat.

Joi dimineaţa, bărbatul a întreţinut relaţii sexuale orale cu minorul şi apoi au plecat împreună în municipiul Carei, unde au vizitat diferite obiective turistice. În jurul orei 17,00, s-au întors în camera de hotel, unde au avut loc din nou acte sexuale între cei doi. Când au vrut să părăsească hotelul, germanul a fost reţinut de poliţişti. Tot joi a fost reţinut şi cumnatul băiatului, instanţa emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Faţă de sora minorului, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe toată durata procesului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More