Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pedofilie sau dragoste adolescentină la Cojocna? Un tânăr se iubește cu o fată încă de când aceasta avea 12 ani

0 239

Au trecut de mult vremurile în care fetele aveau iubiți abia de la vârsta majoratului, în zilele noastre tinerele începându-și viața amoroasă de la vârste tot mai fragede.

Pare să confirme acest lucru și cazul unei adolescente din Cojocna, care se iubește cu un tânăr încă de pe vremea când fata avea 12 ani. Acum, tânăra are 14 ani, iar iubitul ei 25 de ani.

Mama fetei abia a aflat toată aventura și n-a stat deloc pe gânduri, făcând plângere la poliție pe numele tânărului, care este acuzat acum de ”act sexual cu un minor”.

Potrivit Gazeta de Cluj, cazul a fost înregistrat la nivelul postului de poliție din Cojocna, aspect confirmat și de către reprezentanții IPJ Cluj:

“La nivelul Postului de Poliţie din Cojocna este înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,act sexual cu un minor”, în urma unei plângeri depuse de către mama unei minore de 14 ani. În continuare se efectuează cercetări, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, a declarat pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Conform sursei citate, după doi ani de relație amoroasă, tânărul i-ar fi spus fetei că e timpul să-și mărturisească dragostea și în fața părinților ei, astfel că fata i-a dezvăluit mamei întreaga aventură.

„Individul ăsta, care nu-i deloc de ea şi care provine dintr-o familie „slabă” trăieşte cu ea încă din perioada când avea 12 ani. De atunci au ţinut secretă relaţia lor, până zilele trecute când bărbatul s-a gândit că ar fi timpul să ştim şi noi ce se întâmplă între ei şi a pus-o pe fată să-mi mărturisească iubirea lor. Ea n-a avut curaj să-mi spună în faţă şi a făcut-o în scris. Când am aflat grozăvia eu am considerat că cel mai bun lucru este să anunţ poliţia, fiindcă aici nu poate fi vorba de iubire adevărată, e practic un gest de pedofilie şi de seducere a unei minore, după ce individul a profitata de naivitatea ei”, a spus femeia.

Însă, odată ce mama fetei a depus plângere la poliție, adolescenta și-a pierdut mințile și, speriată că și-ar putea pierde iubirea vieții, a vrut să se sinucidă și și-a tăiat venele. Medicii de pe ambulanță au reușit însă să o salveze și au dus-o la spital, unde medicii au decis să o interneze în secția de Psihiatrie pentru a o ține sub observație timp de două săptămâni.

Ancheta polițiștilor și-a urmat însă cursul firesc, astfel că fata a fost obligată să se prezinte la IML pentru a-i fi prelevate probe și a se constata dacă a fost victimă sau nu a unui viol. Chiar și așa, tânăra nu vrea nici acum să renunțe la iubitul ei, în timp ce mama pare impasibilă la rugămințile fetei de a-și retrage plângerea penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More