Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pedofilie și incest la Gherla. O fată de 15 ani a fost violată în mod repetat de tatăl ei

0 1.026

Prin chinuri groaznice și o viață fără strop de fericire a trecut o adolescentă de 15 ani din Gherla, care a fost violată în mod repetat de tatăl ei, un bărbat de 45 de ani.

Monstrul cu chip de tată și-ar fi violat propria fiică de mai multe ori pe parcursul acestui an, însă, ajunsă la capătul răbdării și sătulă de suferințe și umilințe, fata a cerut ajutorul autorităților.

Minora provine dintr-o familie destrămată. Tatăl și mama ei au divorțat, bărbatul, originar din Vultureni, stabilit apoi la Gherla rămânând cu fiica, în timp ce fratele fetei a rămas cu mama acestora.

Minora a anunțat recent autoritățile, adresându-se Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, care a anunțat imediat poliția.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a dispus, în primă fază reținerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Faptele de viol s-ar fi petrecut în cursul anului 2016, când bărbatul ar fi întreținut, prin constrângere, relații sexuale cu propria fiică, în vârstă de 15 ani.

 

Fata a fost predată Centrului de Intervenție pentru Copiii abuzați din Cluj, unde va rămâne în plasament până la clarificare acuzațiilor împotriva tatălui ei.

Polițiștii de la Investigații Criminale Gherla, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele de care fata își acuză tatăl.

 

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More