Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pedofilii ar trebui castraţi chimic! Vezi cine spune asta

0 50

Senatorul Ioan Deneş este de părere că pedofilii ar trebui castraţi chimic. Acesta susţine un proiect legislativ în acest sens.

„Miercuri am avut o dezbatere la care am fost prezenţi patru senatori, trei care suntem din Comisia pentru Egalitate de şanse. Această dezbatere, la care am avut o serie de specialişti din diverse domenii, a fost legată de tratamentul chimic al pedofililor. Este o problemă care de foarte multe ori a fost în atenţia opiniei publice. Este o problemă legată de aceste persoane care au probleme de sănătate, pentru că până la urmă e o problemă de sănătate şi apoi este să zicem o încălcare gravă a faptului că aceşti oameni violează minori. Discuţiile acestea se vor transforma probabil într-un proiect legislativ prin care să se specifice că acest tratament chimic să se aplice persoanelor care au abuzat sexual minori sub 15 ani, cu condiţia ca infractorul să aibă vârsta minimă de 20 de ani. Vreau să subliniez că acest tratament chimic este unul care se face periodic. Acesta diminuează tentanţia acestor pedofili când sunt sub influenţa acestui tratament chimic. Acest tratament se aplică în foarte multe ţări precum Cehia, Polonia sau Germania”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă senatorul Ioan Deneş.

Senatorul liberal a mai adăugat pentru bistriteanul.ro că reprezentantul Bisericii Ortodoxe a propus ca şi violatorii recidivişti să fie supuşi acestui tratament chimic. Ioan Deneş susţine că după ce vor fi consultate şi analizate atent drepturile omului va fi pregătit un proiect legislativ în vederea promovării acestei legi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More