Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pehart a început deja reconstrucția, după incendiul devastator de joi

0 733

La doar o zi după incendiul devastator de la fabrica Pehart, din Parcul Industrial Dej, reprezentanții companiei anunță că s-a început deja procesul de reconstrucție.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat și cu victime omenești, dar pagubele materiale sunt însemnate.

Potrivit ISU Cluj, în urma incendiului au fost distruse mai multe utilaje și linii tehnologice din cinci încăperi și o porțiune din acoperișul halei, totalizând o suprafață de cca 3000mp.

Reprezentanții companiei ne-au transmis azi poziția oficială a Pehart față de situația fabricii:

În cursul zilei de ieri, la fabrica noastră din Dej a izbucnit un incendiu. Din fericire, personalul nostru a fost evacuat, urmând protocolul intern pentru astfel de incidente. Șase dintre colegii noștri au avut nevoie să fie evaluați de către echipajele de urgență care au fost prezente la fața locului, conform cu procedura; nu au necesitat alte îngrijiri medicale. Le mulțumim încă o dată echipajelor de pompieri care au stins incendiul. Daunele sunt exclusiv de natură materială. Doar una dintre mașinile de produs hârtie tissue este afectată, dar celelalte mașini și liniile de converting funcționează în parametri normali. Aceasta este o situație specifică și avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată și am început deja procesul de reconstrucție. Compania își va desfășura activitatea în mod obișnuit. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More