Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pelerinaj cu bicicleta la manastirile din Transilvania

0 61

PelerinajCuBicicleta

Un pelerinaj cu bicicleta va avea loc în perioada 1 – 15 august, în postul Adormirii Maicii Domnului, la bisericile și mănăstirile din Transilvania.

Evenimentul este organizat de Clubul Internațional Transilvania și își propune să ofere tinerilor cinci zile de relaxare, cunoaștere și rugăciune. Se pot înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani, iubitori de sport, natură și istorie.

Participanții vor parcurge cu bicicleta un traseu de 120 de kilometri și vor vizita mai multe biserici, mănăstiri și obiective turistice din Transilvania, informează radiorenasterea.ro.

Pe listă se află: Bisericuța din Sărata, locașul de rugăciune din Cutca, Mănăstirea „Sfântul Ilie” de la Nușeni, Masivul de sare de la Sărățel, Parcul dendrologic şi Castelul Bethlen din Arcalia, Conacul Wesseleny și Peştera de la Năsal.

Se va vizita și Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, unde pelerinii se vor putea închina la icoana făcătoare de minuni.

Taxa de înscriere este 20 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More