Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peninsula se întoarce la Târgu Mureş

0 279

peninsula

Festivalul Peninsula va fi organizat din nou la Târgu Mureş, de anul viitor, după ce ediţia din acest an a avut loc la Cluj-Napoca, au anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, şi liderul grupului UDMR din CJ, Kelemen Marton.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, a declarat că a ajuns la un acord de principiu cu proprietarul brandului Festivalului Peninsula (Felsziget), în baza căruia manifestarea va fi organizată, de anul viitor, din nou la Târgu Mureş, spaţiul unde se va desfăşura şi alte aspecte urmând să fie stabilite.

„Aseară (miercuri seară – n.r.) am bătut palma pe reîntoarcerea acasă. Nu s-a decis nimic în afară de ce v-am spus. Înţelegerea e una de principiu”, a afirmat Dobre.

El a adăugat că speră ca autorităţile locale să se „implice la maxim”, arătând că ia în considerare adoptarea unei hotărâri de CJ privind sprijinirea festivalului.

Atât el, cât şi liderul grupului UDMR din CJ Mureş, Kelemen Marton, au subliniat că negocierile – care au durat circa şapte luni – reprezintă „un efort comun”.

„Dacă va fi la Târgu Mureş sau la Sângeorgiu de Mureş (localitate limitrofă municipiului – n.r.), rămâne de văzut. Acesta este un brand care a crescut la Târgu Mureş. Ne-am înţeles cu proprietarul brandului. Cum, unde, rămâne de decis în curând. Importantă e decizia”, a arătat Kelemen Marton, citat de Mediafax.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More