Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Penitenciarul Bistrița a câștigat Cupa de nord-vest la mini-fotbal. Gherla, pe locul 4

0 41
FOTO: adevarul.ro/Bianca Sara
FOTO: adevarul.ro/Bianca Sara

Penitenciarul Bistrița a organizat miercuri, 20 mai, cea de-a II-a ediție a Campionatului regional de mini-fotbal Cupa de nord-vest.

Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă și a reunit persoane private de libertate din penitenciarele Gherla, Satu Mare, Baia Mare și Bistrița.

Partidele s-au disputat în sistem ‘fiecare cu fiecare’, clasamentul final fiind locul 1 — Bistrița, locul 2 — Baia Mare, locul 3 — Satu Mare, locul 4 — Gherla.

Organizarea acestei acțiuni a urmărit și cultivarea spiritului de competiție constructivă, dar mai ales, perpetuarea și consolidarea colaborării între unitățile penitenciare, care au un deziderat comun — intervenția recuperativă pentru reintegrarea socială a persoanelor care au executat o pedeapsă privativă de libertate.

Competiția a avut loc cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud și cu implicarea unor sponsori de pe plan local.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More