Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pentru Liviu Pop există un miting „ilegal”, dar nu există un război Carmen Dan vs. Gabriela Firea

0 939

În lumina noilor conflicte care rup echilibrul PSD, senatorul Liviu Pop insistă pe ilegalitatea mitingului din 10 august și pe justificarea intervenției violente a Jandarmeriei. În ceea ce privește conflictul dintre Carmen Dan și Gabriela Firea, el neagă existența unor astfel de tensiuni.

Senatorul PSD de Maramureș, Marian Liviu Pop, neagă complet existența unui conflict între Carmen Dan și Gabriela Firea, conflict care ține capul de listă al tuturor televiziunilor de știri. Luat la întrebări de către reporterii Digi24, acesta a afirmat „Nu este niciun conflict. Dacă vrem să discutăm în spațiul public despre o formă neautorizată, nelegală, cred că întindem foarte mult coarda. Acea formă de protest era legală sau nu? Nu era legală?” și a deviat discuția către evenimentele din 10 august.

Reporterii au venit cu replica și i-au spus senatorului că și intervenția jandarmilor ar fi trebuit să fie atunci legală, lucru la care Liviu Pop a răspuns astfel: „Mergem la cauză sau la efect? Lăsați să termine parchetul ancheta. Face parchetul anchetă? Să termine! Parchetul trebuie să își termine treaba, apoi vom comenta. Noi în spațiul public încercăm să discutăm despre o presupusă dispusă pe o faptă ilegală.”

Către final, întrebat din nou despre atacul Gabrielei Firea, Liviu Pop a continuat să nege existența vreunui conflict între Primarul General al Capitalei și Ministrul de Interne, Carmen Dan, și a descris PSD ca fiind „o formațiune politică în care democrația este la cel mai înalt nivel”.

„Nu am văzut niciun atac. Lucrurile care s-au discutat în CEx e foarte bine că s-au discutat, suntem o formațiune politică în care democrația este la cel mai înalt nivel. Despre ce s-a spus în spațiul public nu mai vreau să comentez, că deja s-au spus prea multe despre o demonstrație ilegală” au fost ultimele afirmații ale lui Liviu Pop către reporterii Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More