Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pentru o inimă nouă, pentru Mădălin. Dejenii au contribuit cu donații pentru o cauză umanitară – VIDEO

0 439

Câteva zeci de dejeni s-au adunat vineri seara în Parcul Mic din centrul orașului pentru a-i fi alături lui Mădălin Mureșan, tânărul de 20 de ani din Dej care trece prin cea mai grea încercare a vieții. 

Mădălin a descoperit în luna mai a acestui an că suferă de o boală cruntă a inimii, iar pentru a supraviețui are nevoie de un transplant de inimă, care se poate realiza cel mai repede în străinătate. Pentru asta, Mădălin și familia acestuia au nevoie de peste 100.000 de euro, pentru operația la o clinică din Germania, astfel ca tânărul din Dej să poată scăpa cu viață, să-și poată crește copilașul de 2 ani și să-și poată îndeplini visul de a deveni inginer.

Foștii colegi ai acestuia de la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși Dej, prieteni, vecini, rude, cunoscuți și chiar necunoscuți au dorit să dea imediat o mână de ajutor, astfel că vineri seara s-au adunat, cu mic, cu mare, în parcul din centrul orașului pentru a dona sume de bani în urnele amplasate la intrarea în parc.

Alături de ei a fost și Mădălin, care și-a sărbătorit astfel ziua de naștere împreună cu toți cei din parc. Vizibil emoționat, tânărul i-a primit pe fiecare cu un zâmbet cald, mulțumind, prin vorbe, gesturi sau priviri, fiecărui dejean inimos care a venit să-i întindă o mână de ajutor.

Pe larg, despre cazul lui Mădălin, am scris aici.

Donații se pot face în continuare în următoarele moduri:

Natalia Mureșan (mama lui Mădălin) – RO29BTRLLEUCRT0138754601 – EURO 
RO79BTRLRONCRT0138754601 – LEI

Mădălin Muresan 
RO91BTRL05204201610762XX – EURO
RO45BTRL05201201610762XX – LEI

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More