Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziție domiciliară – Tânăr bănuit de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

0 270

Un tânăr, de 19 ani, a fost subiectul unei percheziții domiciliare, fiind bănuit de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. În urma percheziției a fost descoperită inclusiv o capcană metalică folosită la capturarea animalelor sălbatice.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat, ieri, 21 februarie, o percheziţie domiciliară pe raza comunei Petrova. Activităţile au vizat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice.

Poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe petarde de diferite mărci şi dimensiuni, o capcană metalică folosită la capturarea, fără drept, a animalelor sălbatice, două trofee de cerb carpatin, un trofeu de căprior şi  şase colţi de mistreţi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More