Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziție la o persoană bănuită că a creat un prejudiciu de 9.000 de lei

0 775

O femeie, de 31 de ani, a fost subiectul unei percheziții domiciliare, aceasta fiind bănuită că ar fi sustras dintr-un imobil bunuri în valoare de 9.000 de lei. Persoana în cauză a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

Efectivele din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secția 1 Poliție au efectuat, la data de 15 februarie a.c., o percheziție domiciliară pe raza comunei Recea Cristur, la domiciliul unei femei bănuite de comiterea unui furt din locuință.

La data de 11 februarie a.c., femeia, în vârstă de 31 de ani, ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bani și alte bunuri, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu de circa 9.000 de lei.

În urma percheziției au fost găsite și ridicate bunuri și valori pentru continuarea cercetărilor, printre care și bunurile sustrase din locuința persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 95%.

Femeia a fost prezentată unității de parchet, față de aceasta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More