Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziție la o persoană bănuită de furturi din locuințe

0 179

Poliţişti, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri o percheziţie domiciliară, la locuinţa unei persoane bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţă.

Poliţiştii au efectuat, ieri, 19 decembrie, o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la o persoană bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi garaje. Sigheteanul este bănuit că în cursul lunii mai a.c. ar fi pătruns prin efracţie într-un garaj de pe raza municipiului, de unde a sustras mai multe bunuri.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat aproximativ 50% din bunurile sustrase din garaj, dar şi mai multe unelte electronice, telefoane, ceasuri, băuturi alcoolice, produse cosmetice susceptibile a proveni din comiterea mai multor furturi din locuinţă. Toate acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a sigheteanului, stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au fost comise faptele, identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More