Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții ale polițiștilor bistrițeni pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în ”metoda accidentul”

0 63

Poliţiştii din Bistriţa Năsăud împreună cu poliţiştii din Hunedoara, Mehedinţi şi Dolj efectuează la această oră mai multe percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti, a judeţelor Ilfov şi Vâlcea, precum şi într-un penitenciar, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în înşelăciuni prin metoda accidentul.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, împreună cu cei din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Hunedoara, Mehedinţi şi Dolj efectuează astăzi, 15 octombrie, 13 percheziții, pe raza municipiului Bucureşti, a judeţelor Ilfov şi Vâlcea, precum şi într-un penitenciar, la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda accidentul, prejudiciul cauzat în urma acestora fiind de peste 40.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

17 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 51 de ani, sunt bănuite că în perioada august 2015-octombrie 2015 ar fi indus în eroare, 7 persoane vătămate, din judeţele Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Mehedinţi, prezentându-se ca fiind poliţişti, avocaţi sau medici, solicitând sume de bani, pentru soluționarea unor cazuri în care ar fi fost implicate rude ale acestora, se arată în comunicatul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

De asemenea, 6 persoane încarcerate în penitenciar vor fi transferate în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În aceeaşi cauză, la data de 13 octombrie, au fost transferate din penitenciar încă două persoane din Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă, al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul reprezentanţilor Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More