Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Bistrița-Năsăud la persoane bănuite că au introdus ilegal arme de vânătoare în țară

0 130

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud efectuează în această dimineață percheziţii la persoane bănuite că ar fi introdus ilegal, pe teritoriul României, arme de vânătoare, pe care le-ar fi folosit pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic.

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud efectuează 28 de percheziții, pe raza judeţului, la persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj.

18 persoane, cu vârste cuprinse între  22 de ani şi 57 de de ani, sunt bănuite că ar fi introdus ilegal, pe teritoriul României, arme de vânătoare, pe care le-ar fi folosit pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române şi al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

La acțiune participă și jandarmi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More