Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Percheziții ce au dus la urmărirea și reținerea a două persoane

0 327

Cercetări ale Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dus la acțiuni de percheziție prin care două persoane au fost reținute pentru contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice.

Un bărbat de 63 de ani, din Zagra, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor a fost prezentat, la data de 23 decembrie a.c., Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La aceeași dată, polițiștii au reținut un tânăr, de  25 ani, din Poienile Zagrei. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice și a fost prezentat instanței, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More