Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj, Maramureș, Sălaj și alte județe la persoane bănuite de infracțiuni economice cu îngrășământ

0 28

Poliția Română desfășoară la această oră percheziții la sediile unor societăți comerciale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulație a unor mărfuri și produse purtând mărci identice / similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire și amenințare.

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, peste 60 de polițiști de la investigarea criminalității economice și acțiuni speciale din 9 județe desfășoară 23 de percheziții pe raza județelor Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Alba, Călărași, Cluj, Bihor și Mureș.

Din cercetări a reieșit că în perioada noiembrie 2015 — martie 2016, administratorii unor societăți comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul țării, a circa 400 de tone de îngrășământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More