Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj-Napoca și alte trei municipii. Sunt vizate și instituții publice

0 29

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție efectuează marți cinci percheziții în municipiile București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, dintre care patru vizează sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în 2015.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015”, se arată într-un comunicat DNA transmis pe adresa redacției.

Potrivit comunicatului instituției, în cursul zilei de 15 martie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiile: București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, din care patru sunt sediile unor instituții publice.În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, percheziții au loc în această dimineață și la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, dar și la instiuții similare din Cluj-Napoca, Timișoara sau București.

Conform surselor, procurorii DNA au descins la sediile Universităților de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și București, de unde au ridicat mai multe documente legate de înmatricularea studenţilor străini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.