Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj-Napoca și alte trei municipii. Sunt vizate și instituții publice

0 51

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție efectuează marți cinci percheziții în municipiile București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, dintre care patru vizează sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în 2015.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015”, se arată într-un comunicat DNA transmis pe adresa redacției.

Potrivit comunicatului instituției, în cursul zilei de 15 martie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiile: București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, din care patru sunt sediile unor instituții publice.În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, percheziții au loc în această dimineață și la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, dar și la instiuții similare din Cluj-Napoca, Timișoara sau București.

Conform surselor, procurorii DNA au descins la sediile Universităților de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și București, de unde au ridicat mai multe documente legate de înmatricularea studenţilor străini.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More